Keressük a legjobb recepcióst

Szeretnél Gyömrő legmodernebb fitness termének csapatába tartozni?

A város legújabb és legjobban felszerelt fitness terme keresi azt a nyitott, kedves, kommunikatív, sportos kollégát, akinek célja, hogy minden vendég elit kiszolgálásban részesüljön akár bérletet vásárolna, törölközőt bérelne, akár edzés után egy finom kávét vagy fehérjeturmixot meginna.

Csapatunkban Te leszel, aki elsőként találkozik vendégeinkkel, ezért fontos, hogy önmagadra és környezetedre is igényes légy! Te közvetíted feléjük, hogy termünk exkluzív, egyedülálló és a mai igényeket maximálisan kiszolgáló sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt számukra. Vendégeink az edzések után tőled fognak frissítőt, turmixot, egészséges finomságot vásárolni, amelyet Fitness Bárunkban el is fogyaszthatnak.

Leendő kollégánktól minimum érettségi bizonyítvány meglétét várjuk, és fontos, hogy tanulásra, új információk befogadására és átadására is képes legyen. Munkádhoz elengedhetetlen lesz egy speciális szoftver működésének elsajátítása és alkalmazása, így alapvető informatikai ismereteidre szükséged lesz. Termünk a hét minden napján fogadja a vendégeket, így kétműszakos munkarendre, hétfőtől vasárnapig tartó változó, de előre tervezhető beosztásra számíts a szükséges pihenő napok biztosítása mellett.

A termet Gyömrőn a Tulipán utcában találod. A távolsági busztól 2 perc, a vasútállomástól 7 perc sétával is eljuthatsz ide, de ha a városban élsz, akkor gyalog vagy biciklivel is könnyen megközelíthető lesz a munkahelyed. A munkakezdés február végére várható a tervezett márciusi nyitás előtt.

Ha úgy érzed, Te lennél számunkra a megfelelő kolléga, akkor küldd el fényképes önéletrajzodat az uzlet@everestfitness.hu email címre!